25 tips & trucs voor de One X

De HTC One X is al een aantal maanden op de markt en het is nog steeds een van de snelste en meest populaire toestellen van dit moment. De Tegra 3 quad-core processor in combinatie met en HD beeldscherm en een ongekend goede camera zorgen ervoor dat de One X zelfs nu nog kan opboksen tegen toppers als de Galaxy S3 en de iPhone 5.

Maar er zit veel meer in het toestel dan alleen maar wat spectaculaire componenten, zo draait de One X (ondertussen) op Android 4.1 jelly Bean en de laatste versie van HTC’s eigen Sense UI. Naast een goed gebruikersgemak biedt dit ook de mogelijkheid om je toestel tot in de puntjes te tweaken en precies zo aan te passen hoe jij wilt. De een vindt het geweldig om al deze dingen zelf te ontdekken en de ander wil gewoon no-nonsense lekker zijn/haar telefoon gebruiken.

Tot welke groep je ook behoort, het is het waar om even naar de volgende lijst te kijken. In de link hieronder vindt je namelijk 25 tips & trucs om nog meer uit je HTC One X te halen. Door wat simpele aanpassingen en trucjes (al dan niet met gebruikmaking van een aantal interessante HTC One X accessoires) kun je het typen van tekst of het gebruik van je camera nog net wat beter laten functioneren. Homescreen aanpassen door middel van icoontjes en widgets en zelfs bewegende wallpapers? geen probleem, je vindt het allemaal HIER 

(met veel dank aan Cnet !)


Laat wat van je horen

*