50.000 HTC One’s (E8) verkocht in nog geen 15 minuten

Die nieuwe HTC One (E8 – de goedkopere plastic variant van de aluminium M8) is nog maar net te koop in China, maar dat betekent niet dat de Taiwanezen van plan zijn om het toestel in lage volumes te verkopen. Afgelopen week wist HTC’s Jeff Gordon ons te vertellen dat er maar liefst 50.000 Chinese HTC One (E8) toestellen over de toonbank gingen in nog geen 15 minuten tijd. Dat zijn zo’n 3.000 toestellen per minuut!

BqcCgjcCQAAzxcC

We weten niet zeker of het hier gaat om een zogenaamde fire sale of dat het de eerste 15 minuten bedraagt sinds het toestel beschikbaar werd op de site van HTC, maar zulke cijfers zijn in ieder geval goed nieuws voor een bedrijf dat de afgelopen tijd moeite moest doen om het hoofd boven water te houden.

Waarschijnlijk zullen we soortgelijke verkoopcijfers in een tijd span van 15 minuten niet snel meer zien bij de HTC One (E8), maar het zou ons niets verbazen als de HTC One (E8) uiteindelijk het bestverkochte HTC toestel van 2014 wordt. Hoewel de plastic behuizing een groot verschil is, deelt de One (E8) zijn DNA grotendeels met die van de aluminium HTC One (M8). Tel daarbij op dat het prijskaartje bijna $400,- dollar onder dat van de concurrentie zit (Galaxy S5, Xperia X2, iPhone 5S) en je hebt het ultieme recept voor succes!

(via)


Laat wat van je horen

*