‘Android 4.2.2 update met Sense 5.0 voor de HTC One X en One X Plus deze zomer’

Met de nieuwe HTC One zonder extra letters introduceerde de Taiwanese fabrikant ook de nieuwste versie van haar eigen Sense interface. Eerder werd al duidelijk dat deze Sense versie 5.0 ook naar de One X, One X Plus en de One S zullen komen. En nu weten we ook een ruwe tijdindicatie wanneer deze update te verwachten is, in ieder geval voor de HTC One X en One X Plus: ergens rond juni danwel juli.

(afb.: Pocket-Lint.com)

(afb.: Pocket-Lint.com)

Oké, het is geen héél nauwkeurige indicatie, maar de informatie is afkomstig van het mysterieuze @LlabTooFeR Twitteraccount, dat al eerder significante informatie correct wist op te vissen.

In ieder geval is het duidelijk dat One X en One X Plus bezitters de update niet binnen nu en een paar weken hoeven te verwachten, evenals dat het waarschijnlijk ook geen half jaar meer gaat duren voordat ook deze toestellen hun Android 4.2.2 en Sense 5.0 ‘shot’ zullen krijgen.

Maar houdt wel in je achterhoofd dat het hier vooralsnog om onofficiële informatie gaat. HTC zelf heeft nog geen enkele datum genoemd voor de aanstaande update.

Zie jij – One X of One X Plus bezitter –  de nieuwe Sense 5.0 interface zitten? Of ben je toch wel gehecht aan de vertrouwde interface?

(via @LlabTooFeR)


Reacties

  1. Hoop dat het dan ook snel gaat voor de One S!

  2. Maurijn says:

    Duurt wel lang hoopte eigenlijk op eind april, begin mei. Zolang hij maar komt ziet er wel heel gaaf uit!

  3. Sedat says:

    kunnen we ook een sms of een email krijgen als er een update of iets belangrijks krijgen voor het toestel htc one x Plus.???

Laat wat van je horen

*