Android 4.2 update voor de HTC One X Plus begint (in Taiwan)

De geruchten over de Android 4.2.2 update voor de HTC One X en de One X Plus doen al een tijdje de ronde. Voor deze laatste lijkt het tijdstip inmiddels aangebroken te zijn – tenminste, voor de Taiwanese bezitters van het toestel.

htc-one-x-plus-android-4-2-update

De update voor de One X Plus brengt naast een nieuwe versie van het Android besturingssysteem ook versie 5.0 van HTC’s eigen Sense interface. Deze kennen we tot nu toe van de HTC One, en biedt nieuwe features zoals BlinkFeed.

Daarnaast brengt een nieuwe implementatie van de slaapmodus van het toestel – als ‘ie wel aanstaat, maar je ‘m niet gebruikt – een significante verbetering van de accuduur van de One X Plus.

Ook op cameragebied valt er straks een hoop nieuws te ontdekken, want o.a. de Zoe feature van de HTC One komt nu ook naar de One X Plus.

De One X Plus is met deze update HTC’s eerste smartphone – op de One na – die de sprong naar de nieuwe Android versie maakt. Daarmee is het één van de eerste topsmartphones van 2012 die op Android 4.2 gaat draaien. Want ondanks het feit dat Samsung’s Galaxy S4 standaard met Android 4.2 geleverd wordt, blijft het voor bezitters van de Galaxy S3 – het Koreaanse toptoestel van vorig jaar – nog wachten op deze update.

Over de update voor de HTC One X – zonder Plus – is op dit moment verder nog niks bekend, op het feit na dat deze ook rond deze tijd verwacht wordt. Zodra deze ergens opduikt lees je het natuurlijk hier op HTCOne.nl.

(via GSMArena)


Laat wat van je horen

*