Android 4.2 update voor de One X plus?

De opvolger van de populaire HTC One X – de One X plus – komt standaard met een ongelooflijke 1.7 GHz quad-core processor, 64 GB opslag geheugen en Android 4.1 Jelly Bean. Aangezien de One X plus het huidige vlaggenschip van HTC is, vinden wij het niet meer dan logisch dat de Taiwanezen het toestel ook uit willen rusten met die nieuwste software. Tot op heden zijn er geen aanwijzingen vanuit HTC geweest die een mogelijke Android 4.2 update konden bevestigen.

Maar gelukkig wisten verschillende technologie websites een lid van het bekende XDA Developers forum te spotten met een HTC One X plus die gebruik maakte van de Photo Sphere camera-functie. Je raad het al, deze speciale camera functie is (voor zover wij weten) alleen beschikbaar op huidige Android 4.2 toestellen zoals de Nexus 4.

Gebruiker Shen Ye wilde zelf niet reageren op de vraag of het daadwerkelijk Android 4.2 was op zijn One X plus. Dit doet ons natuurlijk nog meer vermoeden dat we hier inderdaad te maken hebben met een vroege test versie van een gelekte of zelfs officiële Android 4.2 ROM voor de One X plus. Wat het ook moge zijn, wij verwachten binnen nu en een paar weken meer duidelijkheid over deze (mogelijk officiele) Android 4.2 update voor de One X plus.

(bron: mobilebloom)


Laat wat van je horen

*