Android 4.3 voor HTC One rolt uit in Amerika

Via htcsource hebben we vernomen dat Sprint de eerste provider in Amerika zal zijn die de 4.3 update voor de HTC One beschikbaar zal stellen. Een HTC medewerker wist afgelopen week te tweeten dat de update vanaf 2 oktober langzaam maar zeker zou worden uitgerold in Amerika voor alle Sprint HTC One toestellen.

 

Hoewel we hier nog steeds te maken hebben met Android Jelly Bean zal de 4.3 update een hoop merkbare veranderingen met zich meebrengen ten opzichte van Android 4.1. (niet alle Amerikaanse toestellen hebben de 4.2 update gekregen) Zo wordt de launchbar vernieuwd, krijgen we een lock screen met widgets, een anders werkende home-button, betere notificaties, de mogelijkheid om het batterij percentage weer te geven in de notificatie-balk, 6 nieuwe video highlights met elk een eigen muziek thema, betere Zoe interface en nog veel meer.

Nu Amerika al aan de beurt is worden wij zelf ook een beetje ongeduldig. HTC heeft zelf nog niks laten weten over de Europese release van Android 4.3 op de HTC One maar we denken zo dat het niet lang meer kan duren. Bij ons wordt er al dagelijks op de update knop onder settings gedrukt maar vooralsnog zonder resultaat ;)

Als er een gelukkige ziel tussen zit die wel al de update (officieel) heeft weten te bemachtigen via OTA updates dan horen wij het graag in de comments hieronder!


Laat wat van je horen

*