Android 5.0 Lollipop update voor T-Mobile HTC One (M8) uitgerold

HTC-One-M8-Android-Lollipop

De Android 5.0 Lollipop update voor de T-Mobile HTC One (M8) van vorig jaar is afgelopen week eindelijk uitgerold door HTC. De update voor de T-Mobile toestellen zou eigenlijk al eerder deze maand beschikbaar moeten zijn maar blijkbaar was iemand bij T-Mobile vergeten om de schakelaar om te zetten.

De Lollipop update voor de HTC One (M8) is ruim 630 MB groot en zorgt ervoor dat je toestel gebruik kan maken van de laatste Android snufjes zoals lock screen notificaties, het nieuwe material design van Google en hier en daar wat handige prestatie updates zoals soepelere overgangen tussen apps en langer batterijduur.

In Nederland is de update inmiddels uitgerold en zou je als het goed is automatisch een update notificatie moeten krijgen. Mocht dit niet het geval zijn dat kun je handmatig de update downloaden door naar Settings > About > Software updates > Check Now te gaan. Van begin tot einde duurt het complete update proces ongeveer 30 minuten. Zorg er tijdens de update voor dat je telefoon aan de oplader zit en dar je (voor het geval dat) van al je belangrijke (contact)gegevens even een backup maakt. Je apps en instellingen blijven net zoals bij alle andere updates gewoon bewaard.

(via)


Laat wat van je horen

*