De One S: zeker geen middenmoter!

De ‘nummer 2′ van HTC’s nieuwe One Serie is nu enige tijd op de markt en men heeft ruim de tijd gehad om aan het toestel te wennen. Daarom schieten de reviews nu ook als paddenstoelen uit de grond.

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar het blijkt dat het merendeel van de massa  toch ook de kracht van de One S heeft ontdekt. In menig review van grote gadget sites als Tweakers en Engadget kunnen we lezen dat de One S alles behalve een simpel ‘middenmoot toestelletje’ is. Natuurlijk is het niet verwonderlijk dat hij in de schaduw van de grote broer X staat (met de befaamde Tegra 3 processor), maar langzaam maar zeker komt men erachter waartoe de One S allemaal in staat is.

Naast vrijwel even goede prestaties als de One X op het gebied van performance en multi-tasken, verdient de 8 Megapixel camera ook pluspunten. Dankzij de goede software en hoge kwaliteit sensor kun je zelfs in donkere ruimtes (zoals in de kroeg) prima foto’s maken met je telefoon. Verder blijkt Android 4.0 samen met de nieuwe Sense UI van HTC een prima combinatie te zijn op het gebied van gebruikersgemak. Met hier en daar wat subtiele kritiek op het scherm komt de One S vrijwel overal uit de bus als een high-end toestel dat zich kan meten met grote jongens als de Galaxy S2, iPhone 4S en One X. En dit alles voor de prijs van een ‘simpele middenmoter’ ;)

Graag horen we ook jouw reacties op deze aangename verassing van HTC (zie hieronder voor het plaatsen van comments)


Laat wat van je horen

*