Foto’s HTC One M9 (Hima) gelekt

Met nog een kleine zes weken te gaan tot HTC’s launch evenement op het Mobiel World Congres zijn er (eindelijk) twee gelekte afbeeldingen opgedoken van een nieuwe HTC toestel wat wel eens de volgende generatie HTC One M9 (codenaam : HTC Hima) zou kunnen zijn.

htc-one-m9-hima-leak-1

Op het eerste gezicht lijkt het simpelweg een vage, en behoorlijk slechte, foto te zijn van de HTC M8 uit 2014. Aan de voorkant zien we een vrijwel identieke camera, speakers en sensoren die ook op de M8 te vinden zijn. De echte verschillen komen aan het licht als we de achterkant erbij pakken. Hier zien we namelijk dat het matte aluminium van de M8 uit 2014 is vervangen door geborsteld aluminium, de lens aan de achterkant is vierkant met afgeronde hoeken in plaats van rond en het lijkt erop alsof de diepte sensor van de camera een andere plek heeft gekregen maar dit is niet duidelijk te zien aangezien de foto daar ophoudt.

htc-one-m9-hima-leak-2

Het toestel mag dan wel qua uiterlijk veel weg hebben van de huidige HTC One M8, maar als we de geruchten mogen geloven dan zit er onder de motorkap meer dan goede hardware verstopt. Zo zou de M9 een 20 mp camera aan de achterzijde hebben en een UltraPixel camera aan de voorkant samen met een 5/inch Full HD display om de haarscherpe foto´s op te kunnen bekijken. Dit alles zou moeten worden aangedreven door een razendsnelle Snapdragon 810 processor en 3 GB aan RAM geheugen.

Tja, het blijft zoals gewoonlijk allemaal een beetje vaag, maar we komen met de dag dichter bij HTC´s MWC event waar we dan eindelijk de opvolger van de HTC One te zien krijgen. Denk jij dat de gelekte foto´s van de M9 zijn of is het wederom een publiciteitsstunt? Deel je mening in de comments hieronder!

(via | bron)


Laat wat van je horen

*