Het design van de HTC One (M8) uitgelegd

Oké, laten we er maar geen doekjes omheen winden: de meeste smartphone topmodellen anno 2014 doen op veel gebieden maar weinig voor elkaar onder. Maar het is de HTC One (M8) die er qua design verreweg het meest uitspringt. Dat zo’n ontwerp niet door pure willekeur tot stand komt laat zich raden. En dus legt HTC zelf het een en ander uit over het ontwerpproces dat aan de One (M8) vooraf ging.

htc-one-m8-design

En dus zien we in de onderstaande video een aantal ontwerpers van het toestel voorbij komen, evenals stukje van het productieproces. Zo komen we te weten hoe HTC tijd noch moeite gespaard heeft om de aluminium body uit één stuk te vervaardigen, zonder naden, en met vloeiende, ronde randen. Met andere woorden: om van de One (M8) een ontzettend mooi toestel te maken.

Maargoed, kijk zelf:

En in de categorie ‘trivia’ is het nog leuk om te vermelden dat je – als je goed kijkt – rond 2:00 een aantal achterkanten voor ziet komen die grappig genoeg van de HTC One Max zijn, en niet van de nieuwe One (M8). Maargoed, het zij HTC vergeven natuurlijk.

(via)


Laat wat van je horen

*