Het zal toch niet! – opvolger van de One X duikt op?

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: phonearena heeft een benchmark test in handen gekregen waar hoogstwaarschijnlijk de opvolger van de pas nieuwe HTC One X staat genoteerd onder de code naam Evitareul (hetzelfde als de One XL voordat deze op de markt kwam) en model nummer PM63100.

Wat we hieruit kunnen opmaken is dat deze hoogstwaarschijnlijke  opvolger van het vlaggenschip zal draaien op een 1.7 Ghz processor, maar we weten niet of het een dual-core of quad-core is. De mogelijkheid bestaat dat we hier te maken hebben met een overclockte S4 dual-core (de One S processor) maar het kan net zo goed een geheel nieuwe CPU zijn of een zelfs een upgrade van de Tegra 3. Wat we wel zeker weten is dat deze nieuwe jongen de One X en One S ver achter zich laat als het gaat om punten scoren in de test.

Tja… als we een ding hebben geleerd van de smartphone wereld is dat geruchten als deze het beste met een grote korrel zout genomen kunnen worden, maar iets zegt ons dat we binnenkort een hele golf van nieuwe benchmarks en ‘uitgelekte’ specificaties kunnen verwachten van mening ‘betrouwbare bron’ ;)

(bron: phonearena)


Laat wat van je horen

*