HTC begint met uitrol update voor One X

En daar is ‘ie dan: de nieuwe update voor de HTC One X, naar firmware versie 2.17 om precies te zijn. En het is een flinke: aan boord zijn Android 4.0.4 en Sense 4.1, die we eerder deze week al tegenkwamen.

De update brengt dan ook een aantal flinke verbeteringen, waaronder een soepeler werkende interface en een flink verbeterde batterijduur. Ook werkt de camera van de One X na de update een stuk sneller, en de browser lijkt wel herboren te zijn. Verder zijn er legio van subtiele, maar niet minder fijne puntjes aangepast in de Sense interface.

Al met al een teken dat HTC een aantal punten van kritiek ter harte heeft genomen, en haar best heeft gedaan om nog net wat meer uit de hardware te halen.

(via @HTC_NL)


Reacties

  1. na de update naar android 4.0.4 steeds de melding dat er geen verbinding is simcard problemen, na uitschakelen en inschakelen mobiel internet weer verbinding. dit is geen verbetering…..

  2. Vannacht, op advies van HTC, m’n One X geupdate, via wifi en hangend aan lader. Kwam niet binnen redelijke tijd uit de status met het update logo. Vanochtend bleek hij uit te staan en niet meer te starten. Via de toetsen truc na ca. 3 minuten gingen de leds knipperen en werden uiteindelijk de 3 doids zichtbaar. aan de bovenkant van het scherm stond ***LOCKED*** met wat versie achtige info en de mededeling dat het gehugen getest werd.
    Ook dat bleef staan. Na ca. 2 uur getracht hem uit en weer aan te zetten maar géén reactie. Ook via de knoppentruc niet. Ik aan de telefoon met HTC maar ja hoor, tijdens de telefoonwacht flitste ie spontaan aan en zelfs de gezichtsherkenning werkte! Vertelt me dat er een updateprobleem is en dat hij het rapport wil versturen. Ik ga accoord en het apparaat gaat, net terwijl ik dat vertelde aan HTC, weer uit en aan en blijft dat eindeloos herhalen. Ergens tussendoor nog de mededeling gehad dat de accu leeg raakte. Door HTC naar KPN gestuurd maar die moesten eerst de accu opladen!! Daarna gaan ze proberen de software opnieuw te installeren.
    Als dat vandaag niet lukt moet het ding terug naar HTC. KPN verwacht 15 dagen response tijd terwijl HTC het over 10 dagen had. Ik ben benieuwd.

  3. r. appelman says:

    Na de update waarbij ik hoopte dat eindelijk alles eens zou werken blijkt dat mijn hele camera functie niet meer werkt. Zodra ik op de snelkoppeling druk zie ik ongeveer 2 seconden de camerafunctie in beeld waara deze zichzelf automatisch afsluit en weer naar het hoofdscherm terugkeerd zonder kans op foto’s of dergelijke te maken. Precies op het moment als ik op vakantie ben en dus juist foto’s wil maken. Thanx HTC….

Laat wat van je horen

*