HTC Butterfly overstijgt de One X plus en Droid DNA?

Volgens tech-blog PopHerald mogen we de One X plus en de Droid DNA ‘vergeten’ want de HTC Butterfly gaat het helemaal worden deze winter. De internationale versie van de Droid DNA (eerste full HD smartphone op de markt) zou een betere bouw kwaliteit hebben en in combinatie met standaard Android versie 4.2 en een uitbreidbaar geheugen (d.m.v. micro-SD) zou hij beter zijn dan de Amerikaanse versie.

De Amerikaanse versie heet officieel de Droid DNA maar is eigenlijk vrijwel hetzelfde toestel als de internationale HTC Butterfly. Beiden hebben een full HD 1080p touchscreen, 2 GB RAM, 16 GB opslag en 8mp camera. Het enige verschil zit hem dus in de bouw kwaliteit die bij de Butterfly volgens PopHerald aanzienlijk beter zou zijn dan bij de Amerikaanse DNA. Wat dit precies inhoudt wordt niet op de blog uitgelegd dus het zou zomaar kunnen dat dit een vals gerucht is. Wat wel zeker is, is het feit dat de Butterfly standaard met Android versie 4.2 op de markt komt terwijl de DNA het nog met 4.1 moet doen.

Wanneer de Butterfly precies uit komt en voor welke prijs is niet bekend. In Japan is de J Butterfly al uit (gewoon de Butterfly maar alleen te gebruiken op een Japans netwerk) Het toestel zou in plaats van de One X plus nu de concurrentie aan moeten gaan met de iPhone 5 en de Galaxy S3.

(bron: PopHerald)


Laat wat van je horen

*