HTC Desire 826 onthuld met Ultra-Pixel front-facing camera

De HTC Desire familie is afgelopen week uitgebreid met de introductie van de HTC Desire 826. Het toestel past in de ‘mid-range vlaggenschip’ categorie met een 5.5 inch Full HD display, 1.7GHz 64-bit octa-core Snapdragon 615 processor, 2 GB RAM, 16 GB intern geheugen (met microSD slot), 13 mp camera aan de achterzijde en een heuse Ultra-Pixel camera voor de perfecte slefie aan de voorkant.

htc-deisre-826-2-700x438

De Desire 826 draait op Android Lollipop 5.0 samen met Sense 6.0. Dankzij de 64-bit processor kan het toestel de optimale kracht van zowel Lollipop als Sense 6.0 benutten voor high-end performance. Het toestel is een mix van het beste van zowel de Desire als One familie van HTC. In een oog opslag kun je zien dat de succesformule van het ontwerp van de HTC One is doorgetrokken naar de Desire familie. Tel daarbij de front-facing Boomsound speakers en Ultra-Pixel camera bij op en je hebt een ‘betaalbare’ (ca. €350,- afgaande op het feit dat de bijna identieke 820 rond de €300,- prijsklasse ligt) mid-range toestel met top klasse features.

Wanneer de 826 precies wordt uitgebracht is nog niet bekend, maar volgens htcsource is hij naar verwachting al tegen het einde van deze maand te koop in een paar landen in Azië. HTC heeft nog niks laten weten over een wereldwijde release dus daar valt nog weinig over te zeggen.


Laat wat van je horen

*