HTC en Facebook slaan handen ineen

Het is misschien niet direct gerelateerd aan de nieuwe One Serie smartphones van HTC, maar toch wel interessant om te weten voor menig gadget fan. Het blijkt namelijk dat HTC (alweer) een speciale Facebook telefoon gaat uitbrengen. Deze zou op z’n vroegst in het derde kwartaal van dit jaar op de markt moeten verschijnen.

 

Eerder heeft HTC al de Salsa en Chacha ‘Facebook telefoons’ uitgebracht, maar het grote verschil met deze nieuwe telefoon is dat het hele toestel in samenwerking met Facebook is gemaakt, waar de vorige twee toestellen alleen maar waren geoptimaliseerd voor het sociale netwerk. Dit meld Digitimes althans op basis van ‘betrouwbare bronnen’. Verder zou het toestel ook draaien op Android ICS (versie 4.0).

Wat we precies moeten verwachten is nog een beetje een raadsel, maar hoogstwaarschijnlijk zal vrijwel alles wat je met je telefoon doet geïntegreerd kunnen worden met het sociale netwerk. Denk hierbij aan het luisteren van muziek, lezen van artikels en misschien zelfs het kijken van films. Wij zijn benieuwd!


Laat wat van je horen

*