HTC gaat Wi-Fi klachten onderzoeken

We hebben het er al over gehad hier op de blog en zelfs een mogelijke oplossing voor het probleem gepost, maar nu blijkt dat HTC zelf ook mee gaat denken in de kwestie.

Het betreft hier een bug die heel willekeurig bij sommige HTC One X toestellen voorkomt en ervoor zorgt dat de Wi-Fi ontvangst van de telefoon ronduit slecht is, zelfs al sta je 2 meter van je draadloze modem af. De oorzaak zit hem waarschijnlijk in de antenne zelf die geen goed contact maakt met de rest van de hardware, dit is namelijk af te leiden uit een kleine test die je kan doen. Door simpelweg druk uit te oefenen met je vingers tussen de camera en de volume knoppen gaat de ontvangst omhoog. HTC liet weten dat, mocht dit nodig zijn, er een software of zelfs een hardware verandering zal worden doorgevoerd op alle ‘besmette’ toestellen.

Het vreemde van de kwestie blijft nog steeds het feit dat probleem zich geheel willekeurig voordoet. Het probleem is gemeld in Amerika, Europa en ook Azie. Merk jij enige problemen met de Wi-Fi op je One X? laat het ons weten in de comments!

 


Reacties

  1. Mark says:

    Helaas heb ik ook last van dit probleem de laatste paar weken!

Laat wat van je horen

*