HTC komt met de ultieme ‘selfie’ phone – de mysterieuze HTC Eye staat voor de deur

De afgelopen jaren heeft HTC een muziek phone (HTC Rezound), een fashion phone (HTC Rhyme) en maar liefst drie Facbook phones op de markt gebracht. Daarom zijn we dus ook niet verrast toen de geruchtenmolen met de HTC Eye - ook wel de ultieme ‘selfie’ phone genoemd – op proppen kwam.

htc-eye-camera

Volgens niemand minder dan @evleaks komt de HTC Eye in het vierde kwartaal uit voor AT&T in Amerika en niet lang daarna in Europa en Azië. Hoewel er nog geen specificaties bekend zijn is het toestel inmiddels wel al omgedoopt tot de ultieme selfie phone wat impliceert dat de HTC Eye een nog betere front-facing camera krijgt dan de 5 megapixel camera die we al op de nieuwste HTC One (M8) zagen.

Waar de media zich vooral focust op de hoogste kwaliteit displays en de snelste processors wil het grote publiek vaak functionaliteit in combinatie met kwaliteit. Als het HTC lukt om een degelijke mid-range smartphone op de markt te zetten waarmee je prachtige selfies kan maken en ook nog eens hoge kwaliteit ‘normale’ plaatjes mee kan schieten dan voorzien wij wederom groot succes voor de Taiwanezen. Maar goed, ze zullen flink wat moeite moeten steken in het overtuigen van mensen waarom ze de ultieme selfie phone nodig hebben ;-)

(via)


Laat wat van je horen

*