HTC M7 geruchten

Na het teleurstellende nieuws over de HTC Butterfly en dat deze niet naar Nederland zou komen kunnen we nu met z’n allen gaan uitkijken naar het volgende vlaggenschip dat volgend jaar op de markt moet verschijnen: de HTC M7

De afgelopen dagen circuleren alweer geruchten over een gloednieuw vlaggenschip van HTC dat zowel de One X plux en de Butterfly op moet volgen in het eerste kwartaal van 2013. De zogenaamde HTC M7 zou – net als de Butterfly – een 5 inch full HD 1080p beeldscherm krijgen met een ppi (pixels per inch) van 441. Verder krijgt het toestel een ‘next-generation’ quad-core processor van Qualcomm, een unibody design en een 13 megapixel camera aan de achterkant.

De M7 zou moeten gaan concurreren met de Galaxy S4 van Samsung die rond dezelfde tijd wordt verwacht. Er gaan geruchten de ronde dat de Galaxy S4 zou draaien op Android 5.0 (Key Lime Pie) die in begin 2013 door Google moet worden aangekondigd. Dit doet ons meteen vermoeden dat HTC ook meteen van Android 5.0 gebruik zal maken.

Of het toestel in de One familie zal belanden is nog niet bekend, maar zodra we meer weten kun je het hier op de website lezen!

(bron: focustaiwan)


Laat wat van je horen

*