HTC M8 Ace in het wit, grijs en rood – Vogue edition is een feit

Met nog minder dan een week te gaan voor de ‘mogelijke’ release datum (3 juni) van de HTC One M8 Ace hebben we aantal mooie foto’s weten te bemachtigen van de nieuwe HTC One M8 variant waarin we een prachtig arrangement aan kleuren mogen aanschouwen.

Maar voordat we het over kleurtjes gaan hebben is het interessant om te vermelden dat de HTC One M8 Ace hoogstwaarschijnlijk door het leven zal gaan als de HTC One Vogue edition. De geruchtenmolen heeft al een tijdje berichten weten te produceren over een mogelijk HTC Vogue toestel, maar tot vandaag bleef het bij vage benamingen en geruchten uit ‘anonieme’ bronnen.

@upleaks weet ons nu te vertellen dat het nieuwe toestel dus geen gebruik gaat maken van de M8 branding van het huidige vlaggenschip maar door het leven zal gaan als de HTC One Vogue – een modebewuste smartphone in allerlei fancy kleurtjes – die ironisch genoeg wel van plastic is gemaakt ;-)

Hoewel wij zelf grote fans zijn van de aluminium body van de HTC One M8 zijn we toch benieuwd naar hoe het voelt om met een polycarbonaat HTC One Vogue te bellen. De Vogue (M8 Ace) mag dan wel van plastic zijn, maar als je het ons vraagt heeft HTC toch maar weer bewezen dat het prima in staat is om geweldige smartphones te maken uit iets minder dure materialen.

(via)


Laat wat van je horen

*