HTC Nexus 9 te zien in Android L promo

HTC en Google moeten nog officieel bekendmaken dat er een samenwerking gaande is omtrent een nieuwe Nexus tablet, maar tijdens de promotie van de laatste Android versie (codenaam: Android L) heeft htcsource een paar mooie plaatjes weten te bemachtigen van de Nexus .

Hoewel het niet zeker is of dit daadwerkelijk de tablet is waar de Taiwanezen momenteel aan werken ziet het toestel er dusdanig uniek uit dat het weleens een nieuwe zet van HTC kan zijn in de tablet markt. Hieronder een korte vergelijking van de Nexus lijn die tijdens de Google I/O te zien was samen met wat aangepaste renders van htcsource zelf.

HTC-Nexus-9-700x395

Om te beginnen denken we niet dat het middelste toestel een Nexus 7 tablet is aangezien deze net wat te smal lijkt in vergelijking met de Nexus 5 smartphone ernaast. Dus mits Google geen verkeerd gescalde afbeeldingen heeft gebruikt hebben we hier waarschijnlijk met een hybride toestel te maken en daarnaast heeft de Nexus 7 ook geen speakers aan de voorkant zitten.

De Nexus 9 aan de andere kant ijkt wel weer speakers aan de voorkant te hebben zitten. Zoals we weten steekt HTC veel moeite in het ontwerp en de kwaliteit van haar speakers dus we gokken zo dat ook deze jongen uitermate goede geluidskwaliteit bieden.

Wanneer en met welke specs de toestellen op de markt komen is helaas nog niet bekend.


Laat wat van je horen

*