HTC Engeland: Android 4.4 KitKat vanaf eind januari op de HTC One

Hij is pas nét gelanceerd, die nieuwe versie van Android, nummertje 4.4 met de vrolijke bijnaam KitKat. En nu al laat HTC’s Engelse tak weten dat deze versie vermoedelijk eind januari al naar de HTC One komt.

htc-one-android-4-4-kitkat-update-januari

Het zou bijna een record zijn: een toestel met software die behoorlijk door de fabrikant is aangepast – lees: HTC’s Sense interface – die al na enige maanden de allernieuwste versie krijgt van het Android besturingssysteem. Toch is dit precies wat HTC lijkt na te streven – zo bleek ook eerder al uit een bericht van HTC’s Amerikaanse afdeling.

De vraag is natuurlijk hoeveel waarde wij in Nederland moeten of kunnen hechten aan een bericht van HTC in Engeland. Maar hoe je het ook wendt of keert: als de Engelse One dan al op Android 4.4 kan draaien, kan ‘onze’ toestelversie dat ook. Of in ieder geval niet al te lang daarna.

Al met al is het dus nog even afwachten wanneer we hier precies Android 4.4 op de One zullen zien verschijnen, maar het lijkt er toch sterk op dat dit verrassend snel zal gaan gebeuren – in ieder geval toch in het eerste kwartaal van 2014 (hopen wij).

Hulde, HTC!

(via Engadget)


Reacties

  1. Onlangs een Boombass aangeschaft en mijn One geupdate naar de laatste android versie, helaas. Als ik verbinding heb dan hoor ik alleen de boombass met doffe muziek. en zodra ik verbinding heb zie ik dat mijn beats sound is uitgeschakeld, verder krijg ik wel de melding dat ik geen verbinding heb met de boombass….wat kan er loos zijn?

Laat wat van je horen

*