HTC One beschermhoesjes Top 5

Hoesjes, cases, covers, pouches: allerlei varianten op één thema, namelijk ‘hoe bescherm ik mijn HTC One?’ In samenwerking met MobielBereikbaar hebben wij een Top 5 samengesteld van de op dit moment best verkopende beschermhoezen voor de HTC One. Loopt u mee?

htc-one-hoesjes-top-5

 

accy-stand

Accy Magnetic Stand Case

Een beschermhoes én een kickstand in één, voor een zachte prijs. De Accy Magnetic Stand Case is gemaakt van imitatieleer, met een siliconen binnenkant. In de flap vind je verder nog gleuven om allerhande pasjes in te bewaren. Al met al is dit een zeer complete, functionele hoes voor een hele aardige prijs.

Prijs: € 14,95. Je vindt hem HIER.

belkin-snapBelkin Snap Shield Micra Case

Voor iedereen die het uiterlijk van zijn of haar HTC One enigszins intact wil laten is er Belkin’s Snap Shield Micra Case. Dit is een vrij minimale hoes, die amper volume toevoegt aan het toestel. Het is niet de case met de hoogste graad van bescherming natuurlijk, maar door de subtiele kleurovergang is het wel één van de mooiste.

Prijs: € 27,95. Je vindt hem HIER.

accy-flipAccy Magnetic Flip Case

Aan de binnenzijde is deze flip case voorzien van een kunststof houder, aan de buitenkant is de afwerking van imitatieleer. Deze basic hoes met magnetische sluiting beschermt jouw One goed, en is een stuk goedkoper dan de meeste soortgelijke hoesjes.

Prijs: € 12,95. Je vindt hem HIER.

accy-patternAccy Pattern Back Case

Ook deze case is ervoor gemaakt om weinig afbreuk te doen aan de vormgeving van de One. De Pattern Back Case is gemaakt van hard plastic, en aan de rugzijde voorzien van een subtiel patroon waardoor het toestel een sportieve uitstraling krijgt.

Prijs: € 14,95. Je vindt hem HIER.

belkin-pocketBelkin Pocket Case Black

De Pocket Case Black is in feite een complete ‘pouch’ waarin je jouw One stopt om hem erg goed te beschermen. De binnenzijde is zacht om krassen te voorkomen, terwijl de imitatielederen buitenkant een sjieke indruk maakt. Door de ‘pull-tab’ kun je het toestel altijd makkelijk uit de hoes halen. Verder biedt de voorkant nog ruimte voor het opbergen van pasjes.

Prijs: € 21,95. Je vindt hem HIER.


Laat wat van je horen

*