HTC One dual-sim te bestellen in Engeland

Het lijkt erop dat HTC langzaam maar zeker van plan is om dual-sim toestellen buiten Azië uit te brengen. Waar we een aantal maanden terug nog de HTC One 802w (een dual-sim HTC One) in China zagen verschijnen zien we nu dat Engeland zich gelukkig mag prijzen met een variant op dit toestel. De zogenaamde HTC One Dual SIM is qua specificaties vrijwel gelijk aan de originele HTC One, maar er zijn wel een aantal verschillen.

htc-one-dual-sim

Net zoals de One Max, kun je de achterkant van de  One Dual SIM loshalen om zo bij de sim sloten te komen en – niet geheel onbelangrijk – om een microSD kaart in je toestel te stoppen. Inderdaad, de One dual SIM heeft een microSD slot waarmee je de opslag capaciteit van het toestel met maar liefst 64 GB kan uitbreiden. Helaas komt de toevoeging van twee sim kaart sloten ook met een prijs. De HTC One dual SIM heeft namelijk geen 4G/LTE antenne waarmee je dus vast zit aan huidige 3G netwerken. Bovendien is het toestel bijna 1mm dikker dan de originele HTC One vanwege de los te maken achterkant.

De HTC One dual SIM is omgerekend voor ongeveer €600,- te bestellen bij de officiële Engelse HTC Online store. Het is nog niet bekend of /wanneer de One dual SIM in de Engelse winkels beschikbaar zal zijn. Op de website kun je het toestel ook naar Nederland verzenden, maar we weten nog niet met 100% zekerheid of er een regionale beveiliging op het toestel zit waardoor deze (voorlopig?) alleen in Engeland werkt.

(dank aan: htcsource)


Reacties

  1. quirijn says:

    Ik wil een HTC one met duo sim hebben. kan ik die ergens bestellen?
    Quirijn Herwig

Laat wat van je horen

*