HTC One in ‘branded’ en ‘unbranded’ versie verkrijgbaar

In principe is het vrij normaal dat smartphones, naast een gewone ‘unbranded’ versie, ook in een speciale ‘branded’ veriant van een specifieke provider te koop zijn. Maar met name bij de HTC One lijkt dit, door het prijsverschil, nogal wat vragen op te roepen. De goedkopere variant is in dit geval T-Mobile’s versie van de HTC One.

htc-one-branded-t-mobile

 

Uiterlijk zijn er geen verschillen tussen de gewone en de T-Mobile One. Wél zijn er een paar software matige verschillen tussen beide toestellen. Zo beschikt de T-Mobile variant over een ander opstartlogo, en zijn er op het toestel standaard een aantal specifieke T-Mobile applicaties aanwezig.

htc-one-t-mobile-firmware

Uiteraard kan de T-Mobile versie alleen bij een T-Mobile abonnement of los besteld worden. Je kunt ‘m dus niet combineren met een abonnement van een andere provider.

(bedankt, Bob!)


Reacties

 1. Desney says:

  ik heb mijn samsung galaxy s4 bij t-mobile besteld weten jullie of dit ook een branded toestel wordt of unbranded? anders haal ik hem bij the phonehouse met t-mobile abonnement

 2. Stefan says:

  Een week geleden heb ik met precies deze vraag naar T-Mobile gebeld. Hier werd mij verteld dat het toestel met zekerheid niet branded zou zijn. Aangezien ze het niet vast wilden leggen op de mail heb ik hem unbranded gepreordered bij Typhone. Als ik dit nu lees een goede keuze denk ik. Als je de keuze hebt zou ik zeker voor een unbranded toestel gaan. Naast irritante T-mobile apps en het T-mobile opstartscherm komen Android updates vaak minimaal een maand later uit.

 3. Anica says:

  Als ik dit toestel met een abonnement bestel (in de pre-oder dan wel), is dit toestel dan ‘branded’? Want zou graag de ‘unbranded’ versie willen.

  • Anica says:

   Excuses, een abonnement bij T-Mobile bedoel ik.

   • Michael says:

    Als je ‘m bij T-Mobile zelf bestelt, is ‘ie zeker ‘branded’. Als je ‘m ergens anders in combinatie met een T-Mobile abonnement bestelt… kun je het het beste even navragen bij de desbetreffende winkel.

 4. peter says:

  Ik heb mijn one via tmobile gekregen en is unbranded , er zit geen software of iets van tmobile in en ik bel met tele2.

Laat wat van je horen

*