HTC One (M8) Android 5.0 UI afbeeldingen gelekt

Het wachten op een nieuwe Android update kan best vermoeiend zijn, zoals menig HTC fan je wel kan vertellen.

Waar de Google Play Edition van de One (M8) de Android Lollipop update al heeft ontvangen moet het originele toestel nog een tijdje wachten. Daarom dachten wij dat het wel gepast zou zijn om een korte preview te laten zien van de volgende generatie Android voor HTC´s vlaggenschip.

Niemand minder dan htcsource heeft namelijk een paar gelekte screenshots weten te bemachtigen van een testversie van de nieuwste Android update op de HTC One (M8). Zoals je hieronder  ziet heeft HTC geen extreem gekke dingen gedaan met het zogenaamde Material Design van Android 5.0, maar we zien nog wel duidelijk elementen van Sense 6.0 terug in het kleurenschema.

We hebben helaas maar vier screenshots weten te bemachtigen dus het is nog lastig te zeggen hoeveel Android 5.0 functies HTC in de UI heeft gestopt en op wat voor manier. De ‘quick settings’ en de ‘task manager’ zien er nog redelijk vertrouwd uit terwijl sommige icoontjes (Internet) ietwat uit de toon vallen.

We hoeven hoe dan ook geen extreme UI veranderingen voor Sense te verwachten totdat de Taiwanezen met het volgende vlaggenschip en daarmee ook versie 7.0 van Sense op de markt komen.


Laat wat van je horen

*