HTC One Max – meer details en recap

We weten al een tijdje dat HTC de nieuwe One Max in september pas officieel gaat aankondigen, maar het lijkt erop dat de Taiwanezen moeite hebben met het bewaren van een geheimpje. Naast de geruchten, officiële renders en foto’s lijkt er nu nog meer informatie te zijn gelekt over de One Max.

Eerst kregen we foto’s te zien van de HTC One Max die op een of andere mysterieuze wijze in handen zijn gekomen van de franse blog nowhereelse. Daarna kwam er een ‘officiële render’ van het toestel naar buiten via de meestal betrouwbare @evleaks. Dit bevestigde al de geruchten dat de One Max heel erg op de originele HTC One zou lijken, maar dan een stuk(je) groter. Tot slot kregen we nog een foto in handen van Taiwanese blog die de One Max laat zien naast de originele HTC One en One Mini. Hier zagen we ook al een hint dat de One Max wellicht een vingerafdruksensor op de achterkant zou hebben zitten.

 

Gsmarena weet daarnaast nog te vertellen dat de specificaties van het toestel hoogstwaarschijnlijk als volgt zullen zijn: Sense 5.5 UI met Android versie 4.3, een 5,9 inch 1080p Full HD display, Snapdragon 800 chipset (quad-core 2,3 GHz, 2 GB RAM), 4 MP Ultrapixel camera (net als op de HTC One), 2.1 MP front-face camera (wederom identiek aan de HTC One) en tot slot een krachtige grafische chip onder de naam Adreno 330.

In hoeverre deze specificaties kloppen weten we niet, maar aangezien de officiële onthulling nu wel erg dichtbij is denken wij dat het merendeel van deze informatie wel juist kan zijn. Tot het zover is moeten we maar geduldig wachten en meneer Tony Stark (de nieuwe mascotte van HTC, voor degene die het nog niet wisten) zijn werk laten doen.


Laat wat van je horen

*