‘HTC One S krijgt geen Android 4.2 en/of Sense 5.0′

Hoewel een eerdere berichten het nog leken te suggereren, maakt de Franse tak van HTC het onomwonden duidelijk: de HTC One S zal geen update meer krijgen naar de Sense 5.0 interface. Ook een update naar Android versie 4.2 lijkt er niet meer in te zetten.

htc-one-s-andoid-4-2-update-sense-5

Eerdere berichten over geplande updates voor HTC’s One serie uit 2012 noemden de One S nog in één adem met de One X en X Plus in verband met de nieuwe Sense 5.0 interface die we kennen van de HTC One. Desondanks leken er een maand geleden al wat obstakels op het update-pad van de One S op te duiken, toen het hoofd van HTC’s Russische tak liet weten dat er technische hindernissen zijn voor een dergelijke update. En vandaag wordt dit laatste punt dus nog eens bevestigd door de Franse Facebook pagina van HTC.

Aan de ene kant gaat het hier om berichten die door lokale takken van HTC de wereld in worden geslingerd, en dus allerminst kunnen worden gezien als definitief standpunt van HTC zelf. Aan de andere kant zijn het toch allemaal kleine aanwijzingen dat de One S inderdaad buiten de boot zou kunnen vallen als het gaat om grote, toekomstige updates.

Dit alles sluit natuurlijk niet uit dat er wel degelijk nog updates naar de One S zullen komen – dit zullen alleen geen updates zijn die nog grote veranderingen of vernieuwingen met zich mee brengen.

(via PhoneArena)


Reacties

 1. Jack says:

  De ONE S is dus het laatste toestel wat ik van HTC zal aanschaffen. Nog geen vijftien maanden oud en nu al geen update meer!
  Had plannen om de ONE te kopen, maar zal die over 15 maanden ook geen update meer krijgen?

  • striker says:

   Dat de htc one s geen update’s meer krijgt is te wijden aan het laatste toestel wat is uitgekomen. Ik heb de htc one en deze had al redelijk wat kinderziektes vanaf het eerste moment. Zo wekte alle aps niet naar behoren en was het internet nog trager dan mijn oma. Na de update 4.2 is dit wel beter geworden maar beschikt de htc one nog steeds niet over een flashplayer en is deze ook niet in de appstore te verkrijgen voor de one. Dit betekend dat je dus veel pagina’s niet kunt bekijken omdat hier een flashplayer voor vereist is. Ook ik ben klaar met htc. Een goede aanrader is samsung zij gaan namelijk we mee met de tijd. Mijn oude note kan meer dan de one die 2 jaar jonger is.

 2. Stephan Devriesere says:

  Ik heb het wel gehad met HTC, toestel is nu 14 maanden oud en al een hoop gezeik mee gehad.
  Na de laatste update was het wel wat beter geworden, maar nu ik geen update meer krijg gaat ie naar de vuilishoop.
  Dit was mijn eerste en meteen mijn laatste HTC.

Laat wat van je horen

*