HTC One Vx

Niet iedereen wil of heeft een peperdure smartphone nodig met extreme high-end specs en de allerlaatste toeters en bellen. Gelukkig heeft HTC ook voor die mensen toch weer een meer dan degelijk toestel op de markt gebracht. De One familie mag zich weer een lid rijker rekenen met de gloednieuwe HTC One Vx, een snellere en ge-upgrade versie van de originele HTC One V.

Een paar dagen geleden zagen we al de One X+ – een ge-upgrade versie van de One X – maar deze keer is het dus de beurt aan de “budget-range” smartphones. De One Vx is naar onze zeggen toch flink verbeterd ten opzichte van het origineel. Naast de nodige aanpassingen aan het ontwerp (zilvere kleur, geen “kin” meer) zitten de grootste verassingen onder de motorkap. Zo draait de One Vx op een heuse 1.2 GHz dual-core Snapdragon S4 processor (ja dezelfde die in de One S en de Amerikaanse One X zit!) en een qHD LCD scherm. Verder draait het beestje op Android 4.1 in combinatie met HTC Sense 4.

Het is al zeker dat de One Vx in Amerika (onder AT&T) op de markt verschijnt met een prijskaartje van max. $150,- We weten nog niet wanneer dat is en ook is het nog onbekend of/wanneer het toestel het Europese vasteland zal bereiken. Maar iets zegt ons dat we binnenkort een bericht zullen krijgen van HTC die de One Vx zo ergens vlak voor de feestdagen op de markt wil zetten ;)


Laat wat van je horen

*