HTC One X flinke prestatie boost door Jelly Bean en Sense 4+

Door al de commotie rond de HTC One X+ zou je die goeie ouwe One X – waar het nota bene allemaal mee begon – bijna vergeten. Sommige lezers vroegen zich al af of ze geen miskoop hadden begaan met het aanschaffen van de One X terwijl er maar een paar maanden later al een ge-upgrade versie op de markt kwam.

Die mensen hoeven zich absoluut geen zorgen te maken. De One X+ mag dan iets betere specificaties hebben maar de “oude” One X is en blijft nog steeds een ijzersterk toestel. Vooral als we kijken naar wat er gebeurt als een paar knappe koppen van XDA developers een redelijk stabiele ROM maken met de uitgelekte versies van Android Jelly Bean en Sense 4+.

Om een lang verhaal kort te maken, deze ROM laat bepaalde modellen van de One X draaien op Android 4.1.1 en Sense 4+ (deze draaien beide ook op de One X+) en wat we zien is een flinke verbetering in de prestaties en rekenkracht van de huidige One X. Hieronder zie je een benchmark die is gemaakt met de ROM op een One X toestel en wat meteen opvalt is dat de One X – met de update – verrassend dicht in de buurt komt van de nieuwe One X+.

(bron: g4games)


Laat wat van je horen

*