HTC One X+ nu dan toch officieel!

Het heeft even mogen duren en er zijn heel wat geruchten doorheen gegaan maar zoals beloofd kun je hier nu lezen over de officiële onthulling van de HTC One X+ vandaag in Glasgow.

HTC liet weten dat de One X+ nog voor de feestdagen in de Europese winkels komt te liggen en dit is ook zeker geen toeval. De Taiwanezen willen namelijk zo snel mogelijk verder de concurrentie aangaan met de huidige top toestellen zoals de iPhone 5, Galaxy S3 en de Lumia 920.

De One X+ ziet er qua vorm hetzelfde uit als het origineel alleen zijn er deze keer wat rode accenten die er als je het ons vraagt zeer goed uitzien. Verder blijken de geruchten deze keer verdacht goed te kloppen. Het nieuwe toestel komt inderdaad met een Tegra 3+ quad-core processor die draait op een duizelingwekkende 1,7 GHz. Tel hierbij een nieuwe grafische chip op de tot 25% beter is dan de vorige en je hebt waarschijnlijk de krachtigste mobiele telefoon ooit in handen!

Verder heeft de accu iets meer capaciteit gekregen (dit mag ook wel als je 1,7 GHz aan moet sturen) en is de software gebaseerd op Android Jelly Bean. Je vindt nu HTC Sense 4+ op je toestel samen met Android 4.1 (Jelly Bean), deze twee zorgen voor een ongekend strakke interface die zonder problemen doet wat jij wilt. In Sense 4+ kun je nu extra mappen aanmaken voor je foto’s en je kunt deze op verschillende manieren bekijken in plaats van alleen in een galerij zoals voorheen. Verder is de camera interface hier en daar wat verbeterd.

In Nederland komt alleen een 64GB versie op de markt die (los) €675 euro zal gaan kosten. De eerste paar weken krijg je hier ook nog eens in-ear Beats by Dre headphones bij. Hiermee kost de One X+ even veel als de goedkoopste (16GB) iPhone 5 maar is duurder dan de Galaxy S3.

(dank aan: Engadget)


Reacties

  1. Gwn One X says:

    Gaaf, maar ik heb al de One X.
    Ik hoop niet dat er heel veel verbeteringen zijn. En ik verwacht dat na de update De One X en de X+ bijna even goed zijn?

Laat wat van je horen

*