HTC One – Zoe hands on

In eerdere berichten hebben we al uitleg gegeven over de interessante 4 ‘Ultrapixel’ camera die in de nieuwe HTC One komt te zitten. Deze keer mogen we het technische hoogstandje echter  in actie zien en wel in het volgende filmpje hieronder:

Aan het begin wordt nog even snel een samenvatting gegeven over het nieuwe ultrapixel concept achter de camera. Daarna krijgen we de camera zelf, de interface en de nieuwe Zoe functie te zien. De interface is hier en daar een beetje opgepoetst maar in grote lijnen nog hetzelfde als die van de andere HTC One familieleden zoals de One X en One S.

Het meest interessante aspect – naast de ultrapixels natuurlijk – is de nieuwe Zoe functie. Om een lang verhaal kort te houden, het betreft hier een superburst functie die 3 seconden lang hoge kwaliteit foto’s schiet en direct opslaat op de telefoon. Achteraf kun je door middel van een slider gemakkelijk het perfecte plaatje uitzoeken uit de tientallen foto’s en waar nodig direct bewerken.

Daarnaast is het ook de moeite waard om de fotogalerij apart te vernoemen. Deze kan namelijk de superburst foto’s direct achterelkaar laten zien in de vorm van thumbnails, hiermee bespaar je een hoop tijd met het zoeken naar de juiste opname en het ziet er bovendien ook nog eens fraai uit. Verder heb je ook een automatische movie-maker tot je beschikking die uit verschillende video’s een filmpje maakt rond een bepaald thema.

Opmerkingen over Zoe of de camera an sich? Laat het ons weten in de comments hieronder!

(dank aan: minipcpro)


Laat wat van je horen

*