Jelly Bean voor One X [4.1.1]

Eindelijk, daar is hij dan, de officiële Android jelly Bean (4.1.1) update voor de HTC One X is eindelijk geland in Europa en dus ook Nederland. Precies een maand geleden kwam de update al uit in verschillende Aziatische landen, maar nu zijn wij ook aan de beurt.

Om precies te zijn, HTC heeft de update beschikbaar gemaakt voor de CID_038 en CID_044 van het toestel, dit de internationale versies wat betekend dat mensen over de hele wereld nu de update officieel kunnen downloaden en installeren. Aangezien het hier om een flinke update gaat download je toestel eerst een 1,6 mb bestand die dan weer de grote Android update van ruim 360 mb binnenhaalt. Het is overbodig om te zeggen dat een wi-fi connectie aan te raden is tijdens het downloaden van deze jongen..

Zoals we al wisten zorgt de update ervoor dat je One X draait op Android 4.1.1 en Sense 4+ van HTC. Er zijn talloze verbeteringen ten opzichte van ICS, de meeste zijn onzichtbaar en komen in de vorm van prestatie verbeteringen in de software. Haperingen tijdens het starten van apps en lage fps (frames per second) zijn verleden tijd. Verder zul je zien dat er de nodige visuele aanpassingen zijn gedaan en dat je nu je telefoon kunt koppelen aan meerdere Google accounts en met een simpele veeg kan schakelen tussen de accounts.

Heb jij de update al binnen? laat weten wat je ervan vindt in de comments hieronder!

(bron: gsmarena)


Reacties

 1. Jelle says:

  hij komt nu binnen bij mij, ik heb de cid E11 zoals bijna iedereen in nederland.

 2. ronny says:

  Ik heb m binnen…

 3. David says:

  Draai er mee …. so far ?? .. Geen verbetering in de snelheid, sterker, lijkt juist trager te werken op de meeste ( niet alles) dingen.

  Visueel zie ik geen enkel verschil …

  Wat is dan het nut op de accuduur na …. die dan ook alleen werkt als je het inschakelt..

 4. Sinds de update kan ik meldings geluiden niet vooraf luisteren. Ben benieuwd of anderen dit ook ervaren

 5. Joris says:

  Kan iemand helpen? Ik heb namelijk sinds de release van Jelly Bean nog geen update ontvangen. Kan iemand mij vertellen hoe ik kan zien wat mijn CID code is en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik de update wel krijg?

 6. leuke update, heel veel verbeteringen. maar toch 1 ding waar ik me aan erger. dat is de toetsenbord, ik kan hem niet meer minimaliseren en de 12# toets zit nu op een andere plek. het zou mooi zijn, als je dit zelf weer kunt veranderen.

 7. Tineke says:

  Sinds de update, krijg ik geregeld netwerkfout bij wifi en 3g. Wie kent dit probleem.

  • Marcel P says:

   Ik heb sinds de update (3-3-’13) zeer veel problemen met mijn wifi thuis (elders nog niet geprobeerd). Ik moet bijna bovenop de router zitten om normaal internet te kunnen gebruiken. Als ik er 10 meter vanaf sta valt de wifi verbinding steeds weg.

   Ik erger me er kapot aan!!

 8. Bert G says:

  Misschien een beetje laat (upgrade is al enige weken geïnstalleerd), maar pas afgelopen week kwam ik erachter dat enkele camera-functies veranderd zijn, resp. helemaal niet meer werken:
  De optie “weinig licht” (waar ik erg blij mee was) is vervangen door “Nacht-modus”, maar deze functie doet eigenlijks niets. Daarnaast doet de Macro-instelling helemaal niets. Ben ik de enige met deze klachten?

 9. Heemskerk says:

  Wifi verbinding werkt niet meer, testen ze dit soort zaken wel?
  Heb al sinds ik de telefoon heb problememm nu werkt het helemaal niet meer.
  Heb nooit verbinding kunnen krijgen met mijn router van Linksys.

  Nooi meer een HTC!

Laat wat van je horen

*