Meer hands on met de HTC One V

Op dit moment gaat het nog zo’n twee weken duren voor de HTC One V in ons land in de winkels ligt – de grijze versie, wel te verstaan. Op de zwarte versie zullen we nog drie weken langer moeten wachten – over de paarse versie is nog niets bekend.

Er is dus nog tijd genoeg om een uitgebreidere blik op het toestel te werpen, zoals MobileSyrup deed met de zwarte HTC One V. We zien weer een aantal belangrijke features van het toestel voorbij komen, zoals de vernieuwde camera met 720p HD video opname. Ook is goed te zien dat de nieuwe versie van HTC’s eigen interface – Sense 4.0 – erg soepel draait op het toestel, ondanks het feit dat de HTC One V natuurlijk een minder krachtige processor bevat dan zijn grotere broers X en S.

Ook zien we de meegeleverde WiFi-Hotspot mogelijkheid: het toestel kan fungeren als een WiFi toegangspunt, zodat je bijvoorbeeld met je laptop overal kunt internetten via de dataverbinding van de One V.

Beats Audio is, in tegenstelling tot oudere HTC toestellen, volledig in het systeem geintegreerd. Dit wil zeggen dat de Beats Audio functie niet alleen actief is als je muziek luistert via HTC’s eigen muziekspeler, maar bij iedere muziek of film applicatie.

(via MobileSyrup)


Laat wat van je horen

*