Mysterieus horloge duikt op in HTC ‘behind the scenes’ design video – is dit de Android Wear Smartwatch?

Nee, we hebben helaas geen nieuwe informatie over HTC’s aanstaande Android Wear Smartwatch, maar wat we wel hebben gevonden (nou ja, de jongens en meiden van htcsource natuurlijk ;D) is een mysterieus horloge wat zijn intrede doet in de ‘behind the scenes’ video van HTC.

In de video krijgen we een unieke sneak peak in het design bureau van de Taiwanezen en zo’n 35 seconde in het filmpje zien we een ontwerper druk aan het werk om een horloge vorm te geven. We hebben allemaal wel eens een horloge gezien natuurlijk, maar waar onze aandacht op viel was iets wat op het bureau van eerder genoemde medewerker stond.

We zien namelijk iets wat verdacht veel lijkt op een Smartwatch met een zwart scherm waar met witte tekens de tijd staat aangegeven. Aan de zijkant van het object zien we ook een klein bobbeltje wat kan duiden op een  fysieke knop waarmee je het apparaat kan bedienen. Eerder geruchten die we via @evleaks binnen kregen laten duidelijke gelijkenissen zien. Bij de 42e seconde in de video zien we een soortgelijk ontwerp terugkomen op een beeldscherm waar een ontwerper een 3D model aan het maken is van wat lijk op een Smartwatch omhulsel.

Is dit met opzet gedaan door HTC of zien we nou gewoon dingen die er niet zijn? Deel je mening in de comments!

 


Laat wat van je horen

*