Nog maar eentje: De HTC One SV

HTC heeft er overduidelijk zin in dit najaar, we zagen de HTC One Vx, de HTC One X plus en zelfs een hele nieuwe Windows Phone 8 reeks aan smartphones verschijnen de afgelopen paar maanden. Nu is het dan ook de beurt aan het enige toestel uit de familie die nog geen make-over heeft gehad, de HTC One S.

Waar we bij de One X plus nog een flinke upgrade konden zien in de vorm van een snellere processor valt het bij de One S wel mee. Sterker nog, de processor is zelfs wat langzamer geworden. Waar de originele One S nog een 1,5 GHz dual-core Snapdragon S4 onder de motorkap had zitten heeft de One SV dezelfde processor op een lagere kloksnelheid van 1,2 GHz. Wat wel aanzienlijk is verbeterd is het beeldscherm, de grootte van 4.3 inch blijft hetzelfde maar het oude WGA schermpje is vervangen door een  Super LCD2 scherm wat we ook op de One X plus terugvinden.

Verder heeft de One SV 1 GB RAM geheugen en 8 GB aan interne opslag die helaas niet uit te breiden is met een microSD kaart. Daarnaast draait het toestel gelijk op Android versie 4.1 Jelly Bean. Het toestel is vooralsnog alleen in Australië en Singapore aangekondigd in de kleuren ‘stealth black’ en ‘glacier white’.

Of en wanneer de One SV naar Europa/Nederland komt is niet bekend.

(bron: Mobilewitch)


Laat wat van je horen

*