One S gaat door het lint!?

We weten ondertussen allemaal dat de HTC One S een geweldige telefoon is die met zijn Snapdragon S4 dual-core processor zijn mannetje kan staan tegen menig quad-core CPU op andere high-end toestellen. Desalniettemin kampt elke grootmacht wel eens met problemen, zo ook de One S.

Op phonearena verscheen een bericht van mensen die last hadden van een wel heel vreemde bug met hun One S toestel. Zo nu en dan gaat de telefoon zonder enige reden helemaal door het lint. In de video hieronder kun je zien dat het toestel blijft wisselen tussen het start scherm en de helikopter view van alle andere schermen. een simpele lock en unlock schijnt het probleem alleen maar tijdelijk te verhelpen.

De knappe koppen van XDA developers hebben al een gecompliceerde theorie over waarom de bug zich zo nu en dan voordoet en het komt erop neer dat een relatief simpele software update deze bug de geschiedenis in moet helpen. Tot dusver heeft HTC nog niet willen reageren maar kijkend naar het verleden zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat de Taiwanezen hier  een oplossing voor verzinnen in de vorm van een kleine firmware update.

 


Laat wat van je horen

*