Ook One S krijgt Jelly Bean en Sense 4+ update

Eerder lieten we al weten dat de goeie ouwe One X een update naar Android 4.1.1 en Sense 4+ kan verwachten. Verder liet een uitgelekte ROM ons zien dat de update een flinke prestatie boost met zich meebracht. In een officiële HTC pers conferentie liet het Taiwanese bedrijf weten dat naast de One X+ en One X ook de One S dezelfde update kan verwachten en wel in November/December van dit jaar.

De update brengt een aantal visuele veranderingen met zich mee zoals een groter aantal hubs voor je video en foto apps, een nieuwe “carrousel” voor je apps en wat kleine schoonheid correcties hier en daar. maar zoals eerder gezegd is het grootste verbeter punt toch wel de prestatie boost, vrijwel alles gaat sneller en soepeler, van het openen van apps tot het browsen van webpagina’s en het aanpassen van je homescreen.

Al je video apps in een plek? netjes!

Verder brengt de update ook een “getting started” optie met zich mee waarmee je je telefoon online op de HTC website kunt instellen en zo in de toekomst deze data naar je HTC telefoon kan sturen. Dit betekent dus geen eindeloos gepruts meer met tientallen menu’s en opties waarvan je niet weet wat ze doen.

Zoals gezegd, de update wordt ergens in November/December verwacht maar verschillende bronnen melden dat sommige geluksvogels zelfs al in Oktober de update binnen kunnen slepen. Heb jij de update al? laat het ons gauw weten in de comments!

(bron: techradar)


Laat wat van je horen

*