One S software update (v1.78)

Waarschijnlijk hebben een aantal eigenaren het al gemerkt, maar een paar dagen terug bracht HTC de eerste software update uit voor alle simlock vrije One S toestellen over de hele wereld (dus als het goed is ook in ons kikkerlandje). Mensen die de One S via een carrier (bijv: T-Mobile) hebben zullen waarschijnlijk nog een week (of twee?) moeten wachten op de update.

Mis je iets spectaculairs als je niet meteen kan updaten? Nee, niet echt. De update is zo’n 60 mb en is nog steeds gebaseerd op Android 4.0.3. Eigenlijk is de enige grote verandering die echt opvalt te vinden in sommige Google Apps (zoals Youtube). De menu balk onderaan het scherm wat bestond uit drie kleine knopjes is simpelweg aangepast. Verder is het ook nog mogelijk dat HTC de Wi-Fi bug heeft opgelost waar sommige mensen af en toe last van hadden aangezien dit probleem wel erkend werd door HTC zelf.

Dus voor iedereen die een los toestel heeft gekocht, je mist niets zonder deze update maar het kan waarschijnlijk geen kwaad om de laatste software op je telefoon te installeren. Via Settings >toestel-info  > software.

(dank aan: adroidcentral)


Laat wat van je horen

*