One X casing van HTC

Voor de enkeling die niet helemaal tevreden is met het uiterlijk van zijn/haar One X of voor degene die simpelweg meer bescherming wil komt HTC nu met eewn ‘officiële’ Hard Shell Casing voor de One X.

Natuurlijk zijn er nog talloze andere bescherm hoezen maar deze keer heeft HTC zelf het design gemaakt en we moeten zeggen dat men in Taiwan oog voor detail heeft. De casing is gemaakt van hard plastic, is zeer dun en past precies op elk One X toestel. Het feit dat de hoes zo dun is zorgt ervoor dat je telefoon vrijwel hetzelfde gewicht en formaat behoud ten opzichte van veel andere hoezen die vaak net iets te dik zijn.

Verder is natuurlijk ook gedacht aan het vrijhouden van de camera, microfoon en alle knopjes zodat je geen hinder ondervind. Tot dusver kun je kiezen uit een witte hoes met een paars accent of een zwarte hoes met een blauw accent. (van de laatste hebben we nog geen foto’s)

Of en wanneer ze in de Nederlandse winkels beschikbaar zijn is niet bekend maar mocht je er een willen kun je ze HIER bestellen.

(dank aan: htcpedia)


Laat wat van je horen

*