Mogelijk tóch Android 4.2 update voor de HTC One S

Het lijkt erop dat er toch nog hoop is op een nieuwe update voor de HTC One S. Hoewel onlangs nog het bericht kwam dat de One S mogelijk géén verdere ontwikkelingen op software gebied meer zou krijgen, komt vandaag het nieuws van de altijd goed geïnformeerde @LlabTooFeR dat HTC toch aan het werk is aan Android 4.2 met Sense 5.0 voor het toestel.

toch-android-4-2-update-htc-one-s

 

Precieze details ontbreken, laat staan een ‘timeframe’ waarin we de update zouden kunnen verwachten. Ook is het nog onzeker of de update geschikt zal zijn voor álle toestelversies van de One S. Door een tekort aan processoren heeft HTC het toestel een tijd lang geleverd met de minder krachtige Snapdragon S3 processor, in plaats van de S4 die in de standaardversie van de One S te vinden is.

De simpelste indicatie om te weten welke One S versie jij hebt, is de kloksnelheid. De toestelversie met S4 processor heeft een kloksnelheid van 1,5 GHz, terwijl de S3 variant een kloksnelheid heeft van 1,7 GHz.

Al met al weten nog niet zoveel zeker dus – behalve dat eerdere berichten over het stopzetten van de softwareontwikkeling voor de One S mogelijk dus voorbarig blijkt.

(via AndroidAndMe)


Laat wat van je horen

*