Uitrol Android 4.3 en Sense 5.5 naar de internationale HTC One begonnen (update: ook in NL)

Update: het lijkt erop dat de update ook in Nederland begint te arriveren! Daarmee is ons land dus deel van de eerste groep die deze kersverse update ontvangen. De HTC One is daarmee ook de eerste topmodel smartphone die de sprong naar Android 4.3 maakt – voor bijvoorbeeld de Galaxy S4 wordt deze weliswaar op korte termijn verwacht, maar vooralsnog niet beschikbaar.

Oorspronkelijke bericht:

Nee, verrast hoef je niet te zijn. De update naar Android 4.3 inclusief Sense versie 5.5 voor de HTC One zat er al even aan te komen. En nu is HTC daadwerkelijk begonnen met het updateproces.

htc-one-android-4-3-sense-5-5-update

 

De update was sinds vorige maand al beschikbaar in HTC’s thuisland Taiwan – maar dan zonder nieuwe versie van de Sense interface. Nu is ook deze aanwezig in de nieuwe software die in een selecte groep markten vanaf vandaag op de HTC One beschikbaar is.

De update brengt – naast een nieuwe versie van het Android besturingsssyteem die o.a. voor een soepeler interface zorgt – een verbeterde BlinkFeed, een nieuwe gallerij app, en een updates voor de camera en de muziekspeler.

Het wachten is nu op het moment dat de update ook op Nederlandse One’s geïnstalleerd kan gaan worden – maar hij is onderweg, zoveel is zeker!

(via 1, 2)


Reacties

  1. H de Bruyne says:

    Ik heb de HTC ONE X+ van KPN heb de update al van ANDROID 4.2.2 sense 5.0
    Hoor steeds update naar 4.2 IK wacht op android 4.3 sense 5.5
    Wanneer komt die uit in nederland

Laat wat van je horen

*