Vertraging voor de HTC One S?

De HTC One S wordt tot nu toe tegen het einde van april op de Nederlandse markt verwacht – als alles goed gaat. Er doken vandaag echter berichten op dat dit laatste niet helemaal het geval is.

De fabriek waar het kloppend hart van de One S wordt gemaakt – TSMC uit Taiwan – heeft namelijk wat problemen met de productie van de nieuwste Qualcomm Snapdragon S4 ‘Krait’ processor. Inderdaad, dit is de processor die het hart vormt van de One S. Naar verluid ligt de productie al een week of drie helemaal stil. Of dit de release van HTC’s One S hier of elders in gevaar brengt is niet bekend, maar een stilliggende fabriek veroorzaakt vroeg of laat ergens in een supply-chain problemen.

Overigens berichten veel media dat een mogelijke vertraging ook voor de HTC One X zou gelden. Dit klopt echter alleen voor de Amerikaanse versie van het toestel, die niet is uitgerust met de Nvidia Tegra 3 processor die we straks in de Europese versie zullen vinden.

Mocht het inderdaad tot een uitgestelde release van de HTC One S komen lees je het uiteraard hier. Voorlopig gaan wij er toch nog maar even niet van uit!

(via GSMArena)


Reacties

  1. Thomas says:

    Is er al meer bekend over wanneer de One S verkrijgbaar zal zijn in Nederland?

Laat wat van je horen

*